top of page
Egebjerg Kirke præstebolig
Egebjerg Kirke
Egebjerg Kirke sognepræst søges

NY PRÆST OG FAMILIE TIL EGEBJERG SOGN

28.02.2024:

Kære alle i Egebjerg og Nørre Asmindrup Sogne

 

Det er en stor glæde for mig at kunne præsentere mig som ny præst i Egebjerg og Nørre Asmindrup Sogne. Jeg tiltræder fra 1. april kl. 14 og bliver indsat ved gudstjenesten i Egebjerg kirke samme dag.

Jeg hedder Niels Peter, jeg er 31 år og er gift med Anna. Sammen har vi Eva på seks år og Barbara på tre år. Jeg er vokset op i Fredensborg og har boet de sidste ti år i Aarhus, ni af dem sammen med Anna, og her har jeg studeret først filosofi og siden teologi for at kunne uddanne mig til at blive præst. Nu står jeg så her med stor glæde og spænding – på tærsklen til en ny tilværelse for min familie og for mig.

Vi er enormt glade for at skulle bo i Egebjerg og i de smukke omgivelser i Odsherred. I første omgang flytter vi ind i et sommerhus i Klint, hvor vi skal bo frem til omkring 1. juni, hvor vi kan rykke ind i den gamle præstegård i Egebjerg. Det er vi rigtig spændte på og kan jo glade se, hvor meget fantastisk arbejde, der er blevet gjort for at gøre den smukke præstebolig klar til det næste kapitel i dets lange levetid.

Vi er blevet taget virkelig godt imod allerede af både menighedsrådene og af mange af jer beboere i de to sogne. Det rørte mig meget at se og mærke den store opbakning i Roskilde Domkirke d. 25/2, da jeg blev ordineret. Jeg glæder mig helt utrolig meget til at begynde som præst her i sognene og til at lære stedet at kende. Jeg er glad og stolt ved tanken om at skulle være med til at føre Egebjerg kirkes lange tradition videre, til at holde gudstjenester her hver søndag og til alt det andet, der skal ske.

 

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer og lære jer at kende!

 

Mange hilsner fra

Niels Peter Brøgger Egebo

bottom of page