Nyt fra Menighedsrådet…

Resultatet af valgforsamlingen 15. september i Egebjerg sogn blev:

6 valgte:

Henrik Danielsen

Frede Hansen

Hanne Lerstrup Pedersen

Lejf Hansen

Pia Skydsgaard

Per Kragh

Stedfortrædere:

Helle Larsen

Käthe Bille Jensen

Anette Haudal

Det er muligt at udløse afstemningsvalg, hvis der indleveres en kandidatliste

•  Kandidatlisten kan indleveres frem til og med 13. oktober 2020

•  Kandidatlisten kan afleveres hos Per Kragh, Stokkebjergvej 9, 4500 Nyk. Sj. eller hos Michael Nissen i præstegården

•  Ring først og aftal tidspunkt hos Per, tlf. 21 99 77 09 eller hos Michael, præstegården.

Der skal vælges 6 medlemmer til menighedsrådet til en periode på 2 år

Kandidatlisten skal udarbejdes på en godkendt formular. Formularen findes på Kirkeministeriets hjemmeside:  www.km.dk og på www.menighedsrådsvalg.dk

Kandidatlisten skal underskrives af 6 stillere.

Et eventuelt afstemningsvalg afholdes den 17. november

Kandidaterne, der er blevet valgt på valgforsamlingen, bliver automatisk kandidater på samme liste, medmindre de ønsker at opstille på en anden liste. Dette skal meddeles til Valgbestyrelsen senest den 20. oktober 2020.

Fra formanden:

Det nyeste kirkeblad omhandler perioden september, oktober november 2020. Det er en periode, hvor vi for alvor skal se om danskerne passer på hinanden – hver for sig. Jeg glæder mig over, at vi i Odsherred i skrivende stund har et meget lavt kontaktsmittetryk og har haft det længe.

Vi passer på hinanden, og det gør vi også i kirken. Hver anden bænk er afspærret – så vi kan synge med hinanden, som vi plejer, og vi hilser på den nye måde med albuer, ben og vink – men selvfølgelig hilser vi – og gerne med et stor smil.

I våbenhuset står vagtsomme Yvonne! Ingen får lov til at gå ind uden at have sprittet hænder, og alt i kirken sprittes af, når vi har været der.

15/9 er der valgforsamlingsmøde, og hvis der er flere lister, bliver der valg. I skrivende stund, kender vi ikke resultatet. Så læs efterflg. på hjemmesiden. Således vil vi også i det nye kirkeår have et NYT menighedsråd. Det er NYT, selvom der nok er gengangere.

Nyd efteråret – og fortsæt med at passe på hinanden. Vi ved ikke, hvor lang tid coronapandemien raser i verden, men – vi skal nok klare den udfordring også.

Med ønsket om et godt efterår

Per Kragh

Menighedsrådsvalg. DOWNLOAD folder

Egebjergkirke – i et ord.
Sogn 7264 Egebjerg Ods og Skippinge Provsti

EGEBJERG SOGN