Egebjergkirke – i et ord.
Sogn 7264 Egebjerg Ods og Skippinge Provsti

EGEBJERG SOGN

Sognepræst Jens Michael Nissen

Egebjerg Præstegård

Ved Kirken 6

4500 Nykøbing Sjælland

Nyt fra Menighedsrådet…

Så blev det atter forår – oven på en vinter, der i hvert fald i skrivende stund har været særdeles mild.

Godt for varmeregningen, men – det ville nu være rart med et tyndt, hvidt snedække i stedet for det regnvåde, synes jeg. Men skidt – vi kan gå i hi med stearinlys og hygge.

Dit menighedsråd har ikke været i hi.
Det kører derudaf, og pludselig overraskes vi af, at der IGEN er menighedsrådsvalg. Og valgloven er ændret, så det kommer til at foregå på en lidt anden måde i år. Det kan du høre mere om allerede tirsdag den 12. maj kl. 19.30 – hvor Menighedsrådet afholder informationsmøde i Konfirmandstuen. Menighedsrådet orienterer om rådets arbejde siden sidste valg og om valgreglerne.

Der bliver så en VALGFORSAMLINGSDAG tirsdag den 15. september, hvor der stemmes om sammensætning af en kandidatliste til det nye menighedsråd. Selve VALGDAGEN er tirsdag den 17. november. Vi plejer dog i Egebjerg at enes om én liste på valg- forsamlingsdagen, så vi ikke holder valg – men vi får se, hvad der sker. Med ønsket om et dejligt forår!

Per Kragh, formand

Udrag fra valgfolderen, som du kan downloade HER

“I Odsherred er vores 16 smukke kirker markante pejlemærker i landskabet og samtidig symboler på folkekirkens trosfællesskab og de mange tilbud om glæde, håb, trøst og kærlighed, som er kirkens fundament. Folkekirken er en vigtig religiøs, social og kulturel medspiller i samfundet.

Denne enestående og årtusind-gamle kulturbærende samfundspillers rolle og betydning er udfordret i det 21. århundrede. Den er helt afhængig af medlemmernes egen indsats og engagement for kirkens liv og vækst. Der skal være menighedsrådsvalg i vores 13 sogne i Odsherred i efteråret 2020. I det enkelte sogn er det de venner, naboer, kolleger, som vi har valgt til menighedsrådene, der sætter retning for kirkelivet i samarbejde med præsten og de øvrige ansatte ved kirken”.

Så kom til informationsmødet tirsdag 12. maj – DIN STEMME TÆLLER!