Egebjergkirke – i et ord.
Sogn 7264 Egebjerg Ods og Skippinge Provsti

 

EGEBJERG SOGN

Sognepræst Jens Michael Nissen  

Egebjerg Præstegård 

Ved Kirken 6 

4500 Nykøbing Sjælland 

Tlf. 59 32 81 99

24 20 59 32

Yvonne Vejbæk

Sille Grønberg og
Palle Windfeldt

Det sker'… i Egebjerg Kirke

Til kalenderen…

GOSPEL WORKSHOP: HOLDER DU AF AT SYNGE GOSPEL?

Så skal du bestemt med til det nordlige provsti’s STORE GospelDag i Vig Kirke: Søndag 1. marts fra kl. 13.00 til ca. kl. 20.00. Festligheden dirigeres af den kendte SusanneWiik Kalvåg – som med stor erfaring og entusiasme underviser fra kl. 13-19 og der afsluttes med KONCERT kl. 19.00. Provstiet står for kaffe og kage samt frugt ved 15-tiden. Aftensmad medbringer du selv! Det er GRATIS at deltage og alle der lyst til at synge med – er velkomne!

 

Tilmelding nødvendig: Til sognepræst Annette Berg, Vig Kirke, mail: annb@km.dk eller ring/sms 24 26 00 33

RECEPTION SØNDAG 15. MARTS 2020

Den 15. marts fejrer vi, at vi har været så heldige, at Yvonne Vejbæk har været ansat v. Egebjerg Kirke som gravermedhjælper i 25 år. En ildsjæl uden lige – til glæde og gavn for os alle. Efter gudstjenesten (kl. 10.30)

- kl. 11.30 er der receptionsfest i konfirmandstuen. Kom og vær med til at fejre hende!

 

Gave til Yvonne: Der kan indtil den 13. marts indsættes et beløb – stort eller lille – på MobilePay tlf. 24 87 92 71, mrk. med dit/dine navne. Resultatet overrækkes jubilaren til arrangementet den 15. marts. Har man ikke – eller ønsker man ikke at bruge - MobilePay, kan indsamlingsbøssen i Dagli’Brugsen benyttes. Indsamlingen revideres/kontrolleres af sognepræst Michael Nissen og menighedsrådets formand Per Kragh.

Kirkefilm i Vig Bio lørdag 4. april kl. 13 – 16

Vi viser dramaet “The Two Popes” med de berømte skuespillere Anthony Hopkins og Jonathan Pryce i hovedrollerne som de to paver. Filmen handler om to ældre, og meget religiøse mænd, nemlig den konservative og strengt dogmatiske pave Benedikt samt den kommende og noget mere liberale pave Frans. Filmen emmer af veloplagt dialog og morsomme replikudvekslinger de to mænd imellem. Selvom dramaet er morsomt, er der også alvorlige emner til diskussion. Efter visningen af filmen er der kaffe og kage i biografens café, og eftermiddagen afsluttes med et oplæg fra professor Niels Christian Hvidt fra Syddansk Universitet, som vil perspektivere filmen.

 

Tilmelding til Alice Sarp på Odsherred Provsti, aas@km.dk senest den 2. april. Deltagergebyr kr. 50,-

Børnegudstjeneste med fællesspisning 

Onsdag den 22. april kl.17-18.30 Kom til børnegudstjeneste i børnehøjde med hyggeligt samvær og spisning bagefter i  konfirmandstuen. Børnekoret medvirker.  Præst Karin Wandall. 

Konfirmation i Egebjerg Kirke

Søndag den 26. april kl. 11.00 I år den konfirmeres et superhold bestående af følgende 7 herlige konfirmander:

Agnete Skovsgaard, Amanda Holm, Emma Henriksen,

Gertrud Andersen, Katrine Gandrup, Nanna Jacobsen og Viktor Skovgaard. Vi glæder os alle til den store dag!    

Frihed og fællessang

Mandag den 4. maj kl.10.00 ­– 11.45
Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sjælland

I anledning af 75-året for Danmarks befrielse har KViST (vores lokale folkekirkelige skoletjeneste) i samarbejde med Odsherred Kommune og Odsherreds Musikskole arrangeret et stort alsangsstævne i historiske rammer.

 

Det har der været stor opbakning til. Over 700 elever har meldt deres ankomst, men vi håber på endnu flere – voksne og børn. Alle er meget velkomne til at komme og synge med.

Sille Grønberg og Palle Windfeldt leder fællessangen, så vi er i gode hænder. Kom og mærk fællessangens sus!  

 

Genforeningsfest

Torsdag den 14. maj kl.19.00

Sammen med vores Forsamlingshus markerer vi 100-året for genforeningen med Sønderjylland. Egebjergkoret synger for os i kirken kl. 19 og bagefter går vi i Forsamlingshuset, hvor der er Sønderjysk kaffebord og alsang. Pris for deltagelse i kaffebord kr. 35.  Alle er meget velkomne!

 

Forårssangaften

Tirsdag den 19. maj kl.19.30

Vi mødes igen i Konfirmandstuen for at synge fra vores store sangskat. Alle er velkomne til en hyggelig aften!

På plakaten…