kyndelmisse.png
fastelavn_2009.png

Det sker'… i Egebjerg Kirke

Michael fratræder

Efter snart 35 år i Egebjerg Sogns tjeneste går vores afholdte præst Michael Nissen nu på pension og efterlader et par ualmindeligt store sko til den næste at udfylde.

Det er et stort skridt. For sognet, for de mange, hvis liv Michael har været vidne til og for præstefamilien, der ikke blot slipper en livsopgave, men fraflytter en fast base igennem mange år. Det skal markeres og læs derfor videre i dette nyhedsbrev.

Læs afskedshilsen fra Michael Nissen i KIRKEBLADET

egebjergkirke_jmn_klint.jpg

Sidste arbejdsdag
Michael stopper officielt ved Egebjerg Kirke den 1. marts, men i praksis er han allerede nu ved at afvikle ferie, hvilket han vil gøre frem sin afsked, med undtagelse af gudstjenesterne i julen samt afskedsgudstjenesten den 13. februar 2022

Den kommende tid i Egebjerg
I perioden frem til den 1. marts dækker kolleger fra provstiet Michaels opgaver. Derefter kommer en periode, hvor vi er så heldige at have fået en fast præstevikar: Ebba Neimann Rasmussen - hun er på opgaven, alt imens præstegården istandsættes og en ny præst kan ansættes.

Denne periode kan let vare i omegnen af et år. Hvor lang tid det præcist vil tage er dog ikke let at sige. Egebjerg præstegård er en fredet bygning, der ikke har været grundigt istandsat i 35 år, så vi venter os, at istandsætningen vil tage en rum tid.

AFSKEDSMIDDAG
Lørdag 12. februar kl. 18.00 i forsamlingshuset
for Michael, for familien og for sognet

Vi har sat et hold af gode folk, der står for en herlig og solid middag på denne aften, hvor der gives plads til de sjove, de rørende og de gode historier om Michaels og familiens tid i sognet.
Middagen kommer til at koste kr. 100,- pr. person plus drikkevarer. De betales kontant i døren.

Tilmelding til Yvonne Vejbæk, mobil 21 45 89 56, senest den 2. februar. Er økonomien et problem, så ring til Yvonne alligevel - så finder vi nok ud af det :-)

AFSKEDSGUDSTJENESTE & reception søndag 13. februar 14.00
På denne højtidelige dag fylder vi kirken med gode folk til en festlig, vemodig og håbefuld afskedsgudstjeneste, hvor vi sender familien af sted med de bedste ønsker.
Efter gudstjenesten er der reception i forsamlingshuset for alle der måtte have lyst.

GAVE
Sognet samler i denne periode ind til en afskedsgave - en sognegave til familien. Vi har kig på en gave, som vi ved de ønsker sig… men tænker, at om vi hver især giver så meget, som vi finder passende, så finder vi en gave, der svarer til beløbet. Mange bække små - gør en stor å

Der kan doneres kontant i en indsamlingsbøtte i Dagli' Brugsen eller til Hanne Lerstrup på MobilePay: 29 39 49 60 – tekst: Afskedsgave.

birgit_2015.JPG

MINDEKONCERT

Æret være Birgit Marcussen
Midt i alle forandringerne har menigheden mistet endnu en karakter. Et livstykke, der formåede at sprede glæde og gnist trods sin høje alder. Organist Birgit Marcussen blev bisat fra Egebjerg Kirke den 17. november. Vi sender mange taknemmelige tanker til Birgit med tak for alle de musikalske og menneskelige oplevelser.

Vi afholder mindekoncert for Birgit søndag den 6. marts kl. 15.00
Medvirkende ved koncerten er musikere og sangere, der har haft samarbejde og venskab med Birgit i en langt liv i med musik. På orglet vil organist Flemming Hjort Kristensen ledsage
sangerne Susan Jensen og Vibeke Bjerregård samt basunisten professor Carsten Svanberg.

I samarbejde udfolder de musikstykker, der bringer minder frem om Birgit Marcussen og
deres mangeårige samarbejde.

På plakaten…