hostgudstjeneste_wff.jpg

Det sker'… i Egebjerg Kirke

[ ALLE ARRANGEMENTER ER MED FORBEHOLD JF. GÆLDENDE CORONALOVGIVNING ]

Sangaften onsdag 25.08 kl. 19.30
Vi fortsætter nu vores populære sangaftener, som grundet Covid-19 har ligget stille meget længe. Men nu kan vi forhåbentlig igen. Der skal synges som sædvanlig af ”karsken bælg” af Højskolesangbogen og Salmebogen efter frit indfald. Det foregår i konfirmandstuen eller i haven, hvis vejret er til det. Alle sangglade men også mindre sangglade er meget velkomne.

Endnu en kirkegårdsvandring
Torsdag 02.09 kl. 18.30
Efter det store fremmøde den 3. juni og på opfordring går vi endnu tur på vores smukke kirkegård ledsaget af Iben Larsen. Vi mødes ved kirkegårdslågen kl.18.30 og slutter aftenen med en forfriskning og aftensang.

HØSTGUDSTJENESTE

Søndag 12.09 kl. 10.30 fejrer vi, at årets høst forhåbentlig er ved at være i hus. Efter høstgudstjenesten er der ”høstfest” i præstegården, hvor traktementet er ristede økologiske pølser mm.
Som sædvanlig vil der stå et spand friske heste, klar til at køre os en tur i hestevogn rundt i sognet.

Kniber det med hørelsen?
Gudstjenesten 19.09 kl.14.00 er en ganske almindelig gudstjeneste med altergang for alle. Den eneste forskel er, at gudstjenesten også er tekstet. Efter gudstjenesten er der hyggelig sammenkomst og kaffe i konfirmandstuen. Prædikant er hørehæmmet præst Peter Hansen.
Alle er velkomne.

SØNDAGSCAFÈ
KONFRONTATIONSKURS

Tidehverv og den guddommelige komedie
Søndag den 31. oktober kl. 14.00

Tidehverv blev til i protest mod den sentimentaliserede og mere og mere inderlige og kælne kristendom, der havde vundet indpas i de første årtier i det 20-århundrede. Målet, stærkt inspireret af Luther og Kierkegaard, var en kirke, der koncentrerede sig om forkyndelsen af Evangeliet frem for at dyrke fromhed og gode gerninger.
Henrik Bach, præst i Fårevejle og forfatter til bogen kommer og
fortæller om “KONFRONTATIONSKURS – Tidehverv og den guddommelige komedie”. Eftermiddagen indledes med en kort gudstjeneste, hvor Henrik Bach prædiker.

sangfugl.png
hestevogn.png
tidehverv.jpg

​NYT SOGN

Nørre Asmindrup sogn og Egebjerg sogn er sammenlagt til et nyt to-sogns pastorat med de to nuværende præster Ann Skov Sørensen og Jens Michael Nissen som sognepræster. De to sognes menighedsråd videreføres uændret. I det ny egebjerg-Nørre Asmindrup Pastorat vil sognepræsten i Egebjerg være kirkebogsførende og begravelsesmyndighed. Som konsekvens af omlægningen har menighedsrådene i de tre sogne besluttet at videreføre deres respektive kirkeblade som ét fælles kirkeblad og dermed genoplive en tradition fra flere år tilbage. KIRKEBLADET udkommer 4 gange om året - første gang 1. maj 2021 og er på 12 sider.

1-2 klasse (002).jpg

I skole i den ”Stråtækte”
Siden begyndelsen af januar har vi haft den glæde, at 1. og 2. klasse fra Egebjerg Skole grundet corona-regler – bruger konfirmandstuen til deres daglige skolegang.
På billedet kan man se, hvor travlt de har med at læse.

Se elevernes interview HER

side5.jpg