Henrik Goldschmidt (002).jpg
_38B2701 (002).JPG
forside_forside_maj.jpg

Det sker'… i Egebjerg Kirke

[ ALLE ARRANGEMENTER ER MED FORBEHOLD JF. GÆLDENDE CORONALOVGIVNING ]
 

​NYT SOGN

Nørre Asmindrup sogn og Egebjerg sogn er sammenlagt til et nyt to-sogns pastorat med de to nuværende præster Ann Skov Sørensen og Jens Michael Nissen som sognepræster. De to sognes menighedsråd videreføres uændret. I det ny egebjerg-Nørre Asmindrup Pastorat vil sognepræsten i Egebjerg være kirkebogsførende og begravelsesmyndighed. Som konsekvens af omlægningen har menighedsrådene i de tre sogne besluttet at videreføre deres respektive kirkeblade som ét fælles kirkeblad og dermed genoplive en tradition fra flere år tilbage. KIRKEBLADET udkommer 4 gange om året - første gang 1. maj 2021 og er på 12 sider.

chimp_egebjerg_asmindrup.jpg

4. maj markerer vi Danmarks befrielse
Vi mødes kl.16.00 ved vores friheds-kæmpergrave, hvor vi holder en kort mindehøjtidelighed. Hjemmeværnet medvirker og Palle Ankerstjerne deltager med sækkepibe.


Fortællinger på kirkegården torsdag 3. juni kl. 19.00
Ethvert menneske er en historie…

Derfor vil vi gå en tur på vores kirkegård sammen med Ib Larsen, som har en stor lokalhistorisk viden. i fællesskab vil vi sammen med ham tale og fortælle, og på den måde genoplive nogle af dem, der har levet og boet i vores sogn. efter vores vandring drikker vi et glas vin mm., og har man mod på det, afslutter vi med en aftensang i kirketårnet eller på kirkegården. Vi mødes kl.19.00 ved kirkegårdslågen og alle store og små er velkomne.

 

Af hensyn til antal er der tilmelding til vores gravermedhjælper Yvonne Vejbæk senest 2 dage inden. Mobil 21 45 89 56.

Reception i Egebjerg forsamlingshus
søndag den 20. juni kl. 12.00

Vi fejrer, at
Yvonne Vejbæk, vores søde gravermedhjælper og ildsjæl, har været ansat ved vores kirke ikke 25 år, men nu i 26 år og lidt til. Vi håber i den grad, at covid-19 reglerne på det givne tidspunkt tillader, at vi samles i stort antal. Det fortjener hun om nogen! Af hensyn til indkøb, traktement mm. er der tilmelding til Käthe Bille Jensen senest 13. juni. tlf. 23 67 69 55 (helst mellem 16.00-18.00) eller send en e-mail: abildore@c.dk

frihedskæmperarmbind-(002).png

Forrygende sommerkoncert

med Duoen Singh & Goldschmidt

Torsdag 8. juli kl. 19.30 | Gratis entré
Duoen Anders Singh Vesterdahl og Henrik Goldschmidt giver koncert i egebjerg kirke. Duoen er ganske enestående i dansk musikliv. Repertoiret er jødisk- og arabisk musik og egne kompositioner sammen med klassiske værker af bl.a. Carl Nielsen, balkan-musik og danske sange.


Singh & Goldschmidt har mange forskellige traditioner med sig, og når man rører i dén musikalske smeltedigel med talent og kærlighed, bliver resultatet smukt og helt specielt. De komponerer og arrangerer det meste af musikken selv. Henrik Goldschmidt nærer stor kærlighed til den traditionelle, jødiske klezmer, og musikken tager langt hen ad vejen afsæt netop i klezmertraditionen.


Anders Singh Vesterdahl har indiske rødder og en solid fundering i balkan- og sigøjnermusikken og bidrager med et særlig, verdensmusikalsk islæt. Musikken er rytmisk, melodiøs og forunderligt
rørende. Den taler til hjertet i lange improvisationer og jiddiske sange, og den gør det vanskeligt at holde fødderne i ro i de glade, udadvendte dansenumre. Man bliver musikalsk forført og forlader koncerten med perlerækker af toner i øret, indhyllet i en duft af balkan, Orienten og Østeuropa.

1-2 klasse (002).jpg

I skole i den ”Stråtækte”
Siden begyndelsen af januar har vi haft den glæde, at 1. og 2. klasse fra Egebjerg Skole grundet corona-regler – bruger konfirmandstuen til deres daglige skolegang.
På billedet kan man se, hvor travlt de har med at læse.

 

Se elevernes interview HER

 

side5.jpg

På plakaten…

Egebjerg Kirke

Plakat maj 2021

Egebjerg Kirke

Plakat maj 2021

Egebjerg Kirke

Plakat februar 2021

Egebjerg Kirke

Plakat December 2020

Egebjerg Kirke

Plakat September 2020

Egebjerg Kirke

Plakat juni 2020

Egebjerg Kirke

Plakat marts 2020

Egebjerg Kirke

Plakat marts 2020

Egebjerg kirke

Plakat september 2019

Egebjerg Kirke

Plakat Juni 2019

Egebjerg Kirke

Plakat Marts 2019

Egebjerg Kirke

Plakat Januar 2019

Egebjerg Kirke

Plakat december 2018

Egebjerg kirke

Plakat september 2018

Egebjerg Kirke

Plakat juni 2018

Egebjerg Kirke

Plakat marts 2018

Egebjerg Kirke

Plakat Januar 2018

Egebjerg Kirke

Plakat december 2017

Egebjerg Kirke

Plakat september 2017

Egebjerg kirke plakat

Plakat juni 2017

Egebjerg kirke plakat

Plakat marts 2017

Egebjerg Kirke plakat

Plakat januar 2017

Egebjerg Kirke plakat

Plakat december 2016